Principalul producător de produse chimice pentru tratarea apei, Fernox, l-a promovat pe Charel Marais în funcția de Director Comercial – EMEA, responsabil inclusiv de Marea Britanie și Irlanda. Anunțul vine în urma unei perioade de creștere și expansiune semnificativă a companiei la nivel global și demonstrează în continuare angajamentul său pentru asistența și relațiile cu clienții.

Datorită orientării continue asupra parteneriatelor cu clienții, susținut de cercetare și dezvoltare, inovații în testare de produse, diagnosticare și servicii pentru clienți, Fernox l-a promovat pe Charel Marais în funcția de Director Comercial – EMEA cu efect imediat.

În noul său rol, Charel va fi responsabil de toate echipele de vânzări Fernox din Europa, inclusiv Marea Britanie și Irlanda, deoarece compania își consolidează și își dezvoltă operațiunile în această regiune.

Înainte de a se alătura Fernox în urmă cu un an ca Director de vânzări – Europa Continentală, Charel a acumulat o vastă experiență în sectorul HVAC, petrecând peste 20 de ani în poziții importante în Țările de Jos, Africa de Sud și Marea Britanie.

Cu un istoric impresionant de îndrumare a echipelor de înaltă performanță concentrate pe strategie și creșterea vânzărilor, Charel va juca un rol esențial în managementul conturilor clienților companiei și a propunerilor acestora, deoarece urmărește să-și extindă succesul prin diversificare și colaborare.

Vorbind despre noua sa numire, Charel a spus: „Sunt încântat de oportunitățile pe care le va oferi această promovare și aștept cu nerăbdare să lucrez cu echipele fantastice din Europa pentru a ajuta la consolidarea și creșterea afacerii în continuare. Voi adopta o abordare practică și colegială pentru a oferi un management de cea mai bună calitate pentru clienții noi și existenți, în același timp vom dezvolta strategii de vânzări care să crească brandul și să ducă Fernox la următorul nivel.”

Pentru mai multe informații despre Fernox, vă rugăm să accesați: www.fernox.com

Country