Search Products…
Generic filters

Search Products…
Generic filters

Despre Noi

Fondată în 1964, Fernox este un producător de top, de produse chimice pentru tratarea apei, filtre pentru sisteme de încălzire centrală, consumabile pentru instalații sanitare și servicii de testare a diagnosticului. Fernox a fost pionier în dezvoltarea de produse eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologii tradiționale și regenerabile în aplicații casnice și comerciale. Compania a început într-un program progresiv de cercetare și dezvoltare și a investit într-o mare echipă internă de cercetare și dezvoltare formată din oameni de știință cu sediul în Marea Britanie, SUA și India.

Sediul central este situat în Woking, Marea Britanie, cu unități de producție în Marea Britanie și Europa, și birouri în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA, cu planuri de extindere în Europa de Est și Asia. Din 2015, Fernox funcționează ca o filială a grupului MacDermid Performance Solutions, un producător global diversificat de produse de specialitate de înaltă tehnologie și un furnizor de servicii tehnice.

În 2019, brandul global Fernox a fost înregistrat ca o companie britanică, Fernox Ltd, pentru a reflecta o schimbare în structura corporativă.

Cercetare și dezvoltare

Fernox are o ofertă unică și dedicată de cercetare și dezvoltare, și servicii tehnice, care reflectă cerințele în schimbare și cerințele tehnologice în creștere ale industriei. În fruntea inovației, Fernox beneficiază de 13 centre tehnice de cercetare și dezvoltare, care sunt conduse de 250 de oameni de știință și ingineri din întreaga lume.

Fernox operează o politică strictă de responsabilitate corporativă, care promovează cele mai bune practici și interzice testarea pe animale. Produsele sale chimice depășesc semnificativ standardele din industrie și au primit aprobări și acreditări de la Energy Savings Trust Registered, KIWA, WRAS, Belgaqua și Buildcert.

 

Produse similare

Newsletter

© Fernox 2021. All rights reserved

Country