Despre noi

Stabilit in 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice de tratare a apei, sistemul de încălzire central filtre, instalația de ingrediente și testarea de diagnosticare servicii. Fernox are pioneered dezvoltarea de produse eficiente energetic atât pentru tradițională și tehnologia regenerabile în locuințe și aplicațiilor comerciale. Compania se angajează la un program de cercetare si dezvoltare progresivă și a investit în o gamă in-house R&D echipa de oameni de stiinta bazate în Marea Britanie, noi și India.

Sediul său de funcționare sunt amplasate în Woking (UK cu facilități de producție din Europa și birouri în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Ă®Peopleâ Republica Populară Chineză și SUA, cu planurile de extindere mai mult în Europa de Est și Asia.

În decembrie 2015, a fost achiziționată de platforma Fernox produsele specializate (PSP) un global diversificat producator de înaltă tehnologie produse de specialitate și un furnizor de servicii tehnice. Ca parte a PSP, Fernox funcționează ca o filiala business de performanță MacDermid Solutions Group.