Despre Noi

Înființată în 1964, Fernox este un producător de frunte de produse chimice pentru tratarea apei, filtre pentru sisteme de încălzire centrală, consumabile pentru instalații sanitare și servicii de testare a diagnosticului. Fernox a fost pionier în dezvoltarea de produse eficiente din punct de vedere energetic atât pentru tehnologia tradițională, cât și pentru cea regenerabilă în aplicații interne și comerciale. Compania se angajează într-un program progresiv de cercetare și dezvoltare și a investit într-o vastă echipă internă de cercetători R&D, cu sediul în Marea Britanie, SUA și India.

Sediul său operațional este situat în Woking, Marea Britanie, cu fabrici în Marea Britanie și Europa și birouri în Franța, Germania, Italia, Belgia, Olanda, Ungaria, Republica Populară Chineză și SUA, cu planuri de extindere în Europa de Est și Asia. Fernox funcționează ca o companie subsidiară a MacDermid Enthone Industrial Solutions, un producător diversificat la nivel mondial de produse de specialitate de înaltă tehnologie și furnizor de servicii tehnice și este o unitate de afaceri a Element Solutions Inc (NYSE: ESI). Element Solutions Inc este o companie lider în produse chimice de specialitate, ale cărei companii furnizează o gamă largă de soluții care îmbunătățesc produsele pe care oamenii le folosesc în fiecare zi. 

În 2019, brandul global Fernox a fost înregistrat ca o companie britanică, Fernox Ltd, pentru a reflecta o schimbare în structura companiei.

Cercetare și dezvoltare

Fernox are o ofertă unică și dedicată de cercetare și dezvoltare, și servicii tehnice, care reflectă cerințele în schimbare și cerințele tehnologice în creștere ale industriei. În fruntea inovației, Fernox beneficiază de 13 centre tehnice de cercetare și dezvoltare, care sunt conduse de 250 de oameni de știință și ingineri din întreaga lume.

Fernox operează o politică strictă de responsabilitate corporativă, care promovează cele mai bune practici și interzice testarea pe animale. Produsele sale chimice depășesc semnificativ standardele din industrie și au primit aprobări și acreditări de la Energy Savings Trust Registered, KIWA, WRAS, Belgaqua și Buildcert.

 

Produse similare

Country