NU AI SPAȚIU? NICIO PROBLEMĂ. FERNOX ADĂUGĂ UN FILTRU NOU ÎN GAMA SA DE PRODUSE

Expertul în tratarea apei, Fernox, a lansat noul TF1 Sigma Mini, sigilat și ultra-compact, oferind o soluție practică de filtrare pentru sisteme de mic volum cu spațiu limitat. Cu o capacitate excelentă de colectare pentru a capta contaminanții sistemului, este simplu de instalat și de întreținut. Adăugând TF1 Sigma Mini la portofoliul extins Fernox, instalatorii pot acum găsi o opțiune de filtru pentru a satisface orice cerință.

Combinând calitatea mărcii Fernox cu un design simplu și ultra-compact, noul filtru magnetic TF1 Sigma Mini de la Fernox este ideal pentru locuințele sociale, noile construcții și sistemele de încălzire de mic volum. Filtrul este gata de instalare și ușor de montat în mai puțin de două minute datorită designului cu colector cu priză culisantă. Ideal pentru instalarea orizontală pe conducte verticale, filtrul sigilat poate fi instalat în spații restrânse deoarece necesită doar un spațiu de 106 mm pentru conducte.

Filtrul funcționează, de asemenea, ca un punct de dozare convenabil pentru gama de tratamente chimice pentru apă de la Fernox, având un port de scurgere unic care permite o curățare sau o scurgere rapidă și controlată fără a fi nevoie să demontați filtrul.

Bazat pe tehnologia modelului original Sigma și susținut de o garanție impresionantă de 10 ani, TF1 Sigma Mini este proiectat pentru a proteja cazanul de efectele dăunătoare ale resturilor de coroziune circulante, oferind în același timp instalatorilor o opțiune compactă și performanțe de încredere. Având una dintre cele mai mari valori kV comparativ cu filtrele de dimensiuni similare de pe piață, TF1 Sigma Mini este proiectat pentru a asigura o pierdere minimă de presiune și pentru a menține o eficiență ridicată a colectării.

Ernie McDonald, Director General la Fernox, a declarat: „TF1 Sigma Mini este o adăugare superbă la portofoliul nostru de filtre și demonstrează angajamentul nostru ferm de a ne adapta și de a inova. Indiferent de tipul de sistem sau de scenariu cu care se confruntă pe teren, indiferent de cât de restricționat este spațiul din jurul conductelor sau cazanului – instalatorii pot conta pe Fernox pentru un filtru de înaltă performanță și tratamente chimice de apă de încredere. Toate proprietățile trebuie să poată beneficia de un sistem de încălzire centrală curat și eficient, iar portofoliul nostru extins oferă tot ce este necesar pentru a realiza acest lucru.”

Noul TF1 Sigma Mini este disponibil cu conexiuni pentru conducte de 22 mm, la comercianții din întreaga țară. Pentru mai multe informații, vizitați: www.fernox.com/ro/tf1-sigma-mini.

Înființată în 1964, Fernox este un producător de top de produse chimice pentru tratarea apei, filtre pentru sisteme de încălzire centrală, consumabile pentru instalații sanitare și servicii de diagnosticare. Fernox a pionierat dezvoltarea de produse eficiente energetic atât pentru tehnologiile tradiționale, cât și pentru cele regenerabile în aplicații domestice și comerciale. Compania operează ca o subsidiară a MacDermid Enthone Industrial Solutions, un producător global diversificat de produse speciale de înaltă tehnologie și un furnizor de servicii tehnice, și este o unitate de afaceri a Element Solutions Inc.

Country