Disclaimer

Aviz juridic – Condiții de utilizare a Fernox site web

Fernox nu asigură nici o reprezentare sau garanții despre informatiile furnizate prin intermediul acestui site web, inclusiv orice legături hipertext sau orice alte elemente folosite direct sau indirect de pe site-ul web al Fernox și își rezervă dreptul de a face modificări și corecțiile în orice moment, fără notificare.

Fernox nu acceptă nici o responsabilitate pentru orice inexactitate sau omisiuni în site-ul web al Fernox și orice decizii bazate pe informațiile conținute în site-ul web al Fernox sunt responsabilitatea exclusivă a vizitator.

Fernox nu acceptă nici o responsabilitate pentru orice direct, SPECIALE, INDIRECTE, sau colaterale, sau orice alte daune de orice fel care rezulta din orice cauza prin utilizarea de orice informatii obtinute direct sau indirect de website-Fernox. Orice și toate informațiile pot fi modificate fără preaviz.

Nici o informatie continuta în Site web Fernox constituie sau sunt considerate a constitui o invitatie de a investi sau în caz contrar tratați în share sau titlurilor de MacDermid solutii performante companiei mama.