FAQs

Power Cleaner F8 este o formulă concentrată furnizată în sticle de 500 ml, pentru a reduce risipa de ambalaje. O singură sticlă tratează sisteme mai mari de 130 de litri, 16 radiatoare sau 250 mp în cazul sistemelor de încălzire prin pardoseală.

Power Cleaner F8 are pH neutru și nu este acid, prin urmare nu este necesară neutralizarea. Acest lucru scurtează timpul intervenției.

Acțiunea citratului este un termen folosit pentru a descrie efectul chelator puternic pe care ionul citrat îl are asupra ionilor metalici. Acest efect puternic de legare înseamnă că resturile de coroziune sunt ridicate și transportate din sistem în timpul unei curățări a sistemului.

Nu. În timp ce Power Cleaner F8 este formulat cu acid citric, acesta este neutralizat in situ pentru a forma specia de citrat neutru care are o acțiune de curățare atât de eficientă.

La fel ca în cazul oricărui agent de curățare a sistemului, există întotdeauna un risc mic ca curățarea să îndepărteze resturile sistemului care înfunda scurgeri. Cu toate acestea, în timp ce Power Cleaner F8 este un agent de curățare cu acțiune rapidă pentru sisteme grele, este, de asemenea, unul dintre cele mai sigure produse de curățare pe care Fernox le-a dezvoltat vreodată, sau un produs de curățare universal aflat în prezent pe piață, oferind protecție metalelor sistemului în timp ce se efectuează o curățare eficientă (până la o săptămână).

Veți obține o curățare a sistemului foarte bună cu ambele produse. Cu toate acestea, dacă sistemul este deosebit de murdar, se recomandă utilizarea unui Power Cleaner F8 mai puternic, care va avea un efect de dispersie crescut, chiar și la temperaturi scăzute.

Dacă sistemul are o depuneri de calcar și are nevoie de detartrare, poate fi necesar să folosiți detergentul acid Fernox DS40 pentru a acționa eficient și a dizolva calcarul. DS40 Detartrare și curățare va mobiliza, de asemenea, alte resturi ale sistemului, inclusiv magnetit și subproduse de coroziune.
Dacă sistemul necesită în principal îndepărtarea nămolului, Power Cleaner F8 va face o treabă excelentă la eliminarea magnetitei și a altor subproduse de coroziune. Power Cleaner F8 este, de asemenea, o opțiune mai sigură pentru sistemele vechi sau deteriorate, care ar putea să nu fie potrivite pentru un agent de curățare acid, cum ar fi DS40.

Power Cleaner F8 este un agent de curățare cu pH neutru, cu impact redus asupra mediului și care poate fi eliminat în condiții de siguranță prin scurgerea murdăriei.

Power Cleaner F8 poate fi administrat în sistem până la o săptămână înainte de spălare. Acest detergent puternic de înaltă performanță este eficient după o oră de circulație în condiții normale de funcționare.

Power Cleaner nu conține fosfați, nitrați și este dezvoltat pentru a respecta toate normele de reglementare legislative în ceea ce privește impactul asupra mediului. Este compatibil pentru utilizarea în sisteme mixte de încălzire a metalelor, inclusiv aluminiu.

Produse similare

Country