Noul filtru Fernox TF1 Sigma UB economisitor de spațiu – se potrivește orizontal sub centrala termica.

Noul filtru Fernox TF1 Sigma UB sparge tiparul filtrelor de sistem în linie cu designul său unic. Spre deosebire de majoritatea filtrelor de sistem, filtrul TF1 Sigma UB poate fi instalat orizontal la un unghi de 90grade, direct sub centrala termică, aproape de perete și cu conexiuni directe la sistem. Este o opțiune ușor de instalat chiar și în cele mai restrânse spații și a fost dezvoltat pentru utilizare cu conducte ascunse.

Prin designul său inteligent, filtrul Fernox TF1 Sigma UB elegant și fiabil captează cantitatea maximă posibilă de reziduuri în circulație. Apa din sistem trece prin colector în corpul principal al filtrului, unde reziduurile magnetice sunt transferate direct către puternicul magnet de neodim. Acest lucru protejează centrala termică, optimizează eficiența și previne defectarea sistemului. În mod esențial, filtrul TF1 Sigma UB nu va provoca blocări sau obstrucții în interiorul conductelor, iar debitul sistemului rămâne neschimbat.

Instalatorii vor aprecia faptul că supapa de scurgere oferă un punct robust de service care permite golirea filtrului fără riscul vărsării. De asemenea, acționează ca punct de dozare pentru gama chimică Fernox Express pentru tratarea apei. Deoarece sistemul nu trebuie golit, ajută la economisirea timpului la fața locului, astfel încât curățarea și dozarea pot avea loc în mai puțin de două minute.

Mark Hall, șeful departamentului de inginerie mecanică la Fernox a concluzionat: “Filtrul TF1 Sigma UB oferă o soluție eficientă pentru construcțiile noi sau proprietățile în care centralele termică sunt amplasate în spatele dulapurilor și aproape de blaturile din bucătărie, ceea ce înseamnă că instalarea unui filtru în linie nu a fost practic sau convenabil. Filtrul TF1 Sigma UB oferă o mai mare opțiune pentru instalator și o protecție crescută a sistemului pentru proprietar.”

Filtrul TF1 Sigma UB este fabricat dintr-un polimer compozit de înaltă rezistență și un colector din alamă forjată, care permite conexiuni directe și sigure la sistem. Disponibil cu o garanție de 10 ani, a fost proiectat cu precizie pentru utilizare universală – cu toate acestea, pentru anumite modele de centrale termice este furnizat un adaptor.

Pentru mai multe informații vizitați: www.fernox.com.

Country