TF1 Sigma Filter

Filtru inovator, etanș, fabricat din polimer compozit – FILTRUL TF1 SIGMA DE LA FERNOX

Fernox,lider in industria de tratare a apei, a lansat un nou produs in gama sa de sisteme de filtrare în linie – filtrul TF1 Sigma. Proiectat cu precizie, acest filtru robust este fabricat din polimer compozit și, la fel ca omologul său din alamă, filtrul Omega TF1, designul său etanș la apă este disponibil cu o conexiune de 22 mm pentru o instalare ușoară și rapidă. Fiabil, ușor de instalat și curățat, filtrul TF1 Sigma vine cu o garanție de 10 ani și angajamentul companiei de a stimula inovația în tehnologia de filtrare.

De la înființarea sa în 1964, Fernox a fost în fruntea revoluționării industriei sanitare cu produsele sale inovatoare – introducând o serie de premiere în industrie, cum ar fi primul inhibitor de coroziune casnic, mașina de spălare cu presiune a instalației și filtre cu sistem dublu de acțiune. Cea mai nouă inovație Fernox este primul filtru din plastic compozit etanș, cu conector rapid.

Disponibil pentru a se potrivi conductelor de 22 mm, filtrul de înaltă performanță folosește tehnologia unică de separare a particulelor hidraulice (HPS) și filtrare magnetică pentru a îndepărta rapid și eficient resturile din sistemul de încălzire centrală casnic.

Filtrul TF1 Sigma a fost dezvoltat ca o unitate ermetică, fără capac detașabil, astfel încât este etanș la apă, ușor de curățat și de întreținut. Adoptarea acestei abordări de design sigilat elimină necesitatea înlocuirii inelelor „O”; prin urmare, reducerea costurilor de întreținere asociate cu filtrele tradiționale din plastic cu capac, care necesită înlocuirea pieselor componente la deschiderea capacului pentru service.

Pentru o instalare ușoară, filtrul TF1 Sigma poate fi instalat orizontal, vertical sau în orice altă poziție, în ambele sensuri de curgere. Datorită capacității sale de a fi poziționat la un unghi de până la 45°, este ideal pentru utilizare în spații mici sau restrânse.

Filtrul TF1 Sigma beneficiaza de garnituri radiale duble pe conexiunea dintre colectorul din alamă placat cu nichel și corpul principal al filtrului, pentru un plus de fiabilitate și integritate a designului.

Filtrul Tf1 Sigma utilizează piese componente de înaltă calitate pentru a asigura un produs de înaltă performanță. Selectat pentru rezistența ridicată și rezistența la hidroliză, filtrul TF1 Sigma este fabricat din polimer de calitate, ideal pentru folosirea in sistemele de încălzire și răcire, oferind rezistență puternică la temperaturi extreme și presiune.

Supapa de scurgere este proiectată pentru a fi operată cu ușurință manual, oferind în același timp o conexiune sigură la sistem. Magnetul este fabricat folosind un grad de magnetizare premium de neodim – permițând o rată de captare foarte eficientă, precum și un mediu de filtrare puternic care va asigura un nivel de colectare continuu și consistent.

După o cercetare aprofundată cu instalatorii, am identificat că simplitatea produsului era esențială pentru ceea ce căutau la un filtru în linie. În urma succesului nostru cu filtrul Omega TF1, feedbackul instalatorilor a întărit popularitatea tot mai mare a unităților de filtrare sigilate – în special în ceea ce privește întreținerea unui sistem – de aceea am vrut să ducem acest concept la “următorul nivel”, a declarat Yves Desplenter, director de vânzări Benelux la Fernox. . „Suntem încântați să lansăm pe piață filtrul unic TF1 Sigma pentru a adăuga opțiune gamei de filtre Fernox TF1.

Pentru a afla mai multe despre filtrul TF1 Sigma, vă rugăm să vizitați: https://www.fernox.ro/TF1-Sigma

Country