Powerflushing

De ce powerflush?

Dacă nămolurile și reziduuri nu este scoasă din sistemele de încălzire, se poate acumula în radiatoarele, conducte și schimbătoare de căldură, cauzând blocaje severe. Aceasta diminuează transferul de căldură și poate duce la conductă, supapa radiatorului supapa amplificatorului de comandă încălzire și deteriorare. În unele cazuri aceasta va fi in cele din urma duce la defectarea prematură a randamentului cazanului.

Powerflushing este un popular metoda de curățare și menținerea unui sistem de încălzire centrală. O unitate powerflushing trimite apa la viteză mare prin sistem pentru a disloca și îndepărtați resturile, calcarul, și acumularea de namol. O verificare amănunțită powerflush va îmbunătăți distribuției căldurii pe toată proprietatea, ulterior coborârea facturile la energie de uz casnic și sporind fiabilitatea sistemului.

incalzire centrala de epurare și reziduuri cauze..

Cum să powerflush?

Ce va trebui

 • Unitatea Powerflush, cum ar fi spălarea mașinii Powerflow Fernox MKIII
 • Fernox TDS metru
 • Fernox Powerflushing suprafețelor F5
 • un adaptor de spălare Fernox TF1/ Capul pompei Powerflow adaptor (dacă este necesar)
 • Powerflushing filtru (opțional)
 • Fernox Protector F1/+/ Fernox protectorului de lichid Filtru Fernox Alphi-11
 • Kitul de testare Fernox Protector (opțional)

Initial Verificați

un control prealabil al casei trebuie completate, în plus față de consultarea cu ocupant. Zonele foarte sludged potentiale trebuie să fie identificate, adică rece radiatoarele, precum si zone care sunt foarte corodate. Când foarte corodate componente sunt respectate, ocupant trebuie să fie informați că curățarea poate expune scurgeri în zonele cele mai corodate.

Configurarea powerflushing mașinii

Înainte de începerea procesului de clătire veți avea nevoie pentru a vă asigura că sistemul este corect configurat să utilizeze unitatea de tip Powerflow.

 1. opriți toate comenzile electrice și izolați electric sistem (dacă este cazul de exemplu utilizând o pompă de tip Powerflow Cap adaptor). Asigurați-vă că toate capul roată radiatorului și blocați ecranul termic supapele sunt complet deschise.
 2. Verificați ca toate supapele radiatorului termostatică, sau TRV capetele, sunt fie demontate sau setat la maximum, și că toate și zona de derivare supapele sunt blocate deschise. Orice anti-greutate supapelor trebuie să fie legat prin punte, Șuntat sau scoase temporar.
 3. Izola toate magazin termică cilindri
 4. Acum decide pe cea mai bună poziție pentru a localiza și conectați la sistem Powerflow Fernox. Ar trebui să fie în la îndemâna o conducta deseurilor adecvate și se apropie de o modalitate convenabilă de alimentare cu apă de alimentare. Utilizați un RCD (dispozitiv de curent rezidual) când care leagă pompa de prizei electrice.

powerflushing mașina poate fi conectat la sistem cu ajutorul TF1 Spălarea adaptoare care pot fi utilizate atunci când un Fernox TF1 filtrul este instalat. Alternativ, poate fi conectat la conductele de retur și de debit la cazan (care este deosebit de util atunci când înlocuirea unui cazan), sau se poate de asemenea să vă conectați mașina peste circulator pompa folosind o pompă de tip Powerflow Adaptor cap. În cele din urmă, vă poate conecta mașina peste un radiator, totuși această opțiune trebuie utilizată numai dacă nici o alternativă punct de conectare este disponibil.

5. Conectați cablul de alimentare cu apa, revărsare și bascularea conductele de descărcare, asigurarea că toate supapele de izolare sunt închise.

6. Atașați powerflushing filtrului la vana de debit cu ajutorul camlock conectorii mamă.

7. Conectați furtunul la celălalt capăt al filtrului powerflushing cu ajutorul camlock conectorii tată.

Începe powerflushing

rotiți unitatea de tip Powerflow pe să efectuați o primă clătire pentru a scoate sistemul apă. Reumplere cu apă proaspătă și de doză mașina cu agent de curățare Powerflushing Fernox F5. Circula de curățare (în timp ce este pe, de încălzire dacă este posibil) și începeți echilibrul dinamic spălarea (mers înapoi periodic de debit).

8. Opriți toate exceptând una dintre radiatoare pe sistem.

9. Cu sistemul umplut și unitatea powerflush pornit, circula de mers și direcția fluxului de fiecare de unul sau două minute.

10. Deschideți ușor atât supapa de descărcare și cablul de alimentare de supapă de admisie. Asigura conducta evacuării este discharge într-o golire adecvata a deseurilor.

11.ușor deschis atât supapa de descărcare și cablul de alimentare de supapă de admisie. Asigura conducta evacuării este discharge într-o golire adecvata a deseurilor.

12.Deschideți treptat supapa mai departe, de echilibrare a debitul în creștere de la sursa de alimentare admisie. Scopul pentru rata de descărcare maximă care poate fi făcută de către rețeaua de alimentare cu apă alimentare disponibile. Continuați circulatie cu flux de putere pe tot parcursul.

rata de umplere și bascularea poate fi necesar să fie reechilibrate când debitul este inversat din cauza diferențelor în rezistența sistemului în fiecare direcție de curgere. Pentru toate sistemele, izolați și curățați etaj radiatoare prima ca parter radiatoare tind să fie mai afectate de nămol și scară.

După curățați

În cele din urmă, după deconectarea unității și repunerea în funcțiune sistemul, trebuie să doza-l cu protectorul Fernox F1. Dacă este necesară o protecție antigel, Fernox Alphi-11 pot fi utilizate. Alternativ, sisteme cu un filtrul sistemului în linie de montat pot fi dozele cu lichid Filtru Fernox+ protector. Protectoarele de încălzire centrală fernox asigura protectia pe termen lung împotriva coroziunii, acumularea de calcar și menține eficiența sistemului.

1. Adăugați protector prin bucla de umplere un filtru// radiator. Fernox Express sau Superconcentrate produse poate fi injectat rapid în sisteme, reducand timpul on-site.

2. Circula protectorul până când sistemul atinge temperatura de funcționare

3. Verificați protectorul concentrare utilizând kitul de testare protectorului Fernox, apoi resetați controlează și testați-rula sistemul.

Sistemul dumneavoastră ar trebui să fie acum curatate temeinic și roși

principiul este de a crea un puternic flux de apă proaspătă în condiții controlate pentru a îndepărta resturile de pe sistem, vizionați nostru “Cum sa…” video pentru mai multe informații sau sa ne contactati.

Aveți nevoie de mai multe informații pentru clienții dvs? Ia nostru de la proprietarii de case video în locul.