Biblioteca BIM a Fernox

Ce este BIM?

BIM este un acronim pentru Building Information Modelling (Modelarea Informatică a Clădirilor), care este un proces colaborativ ce utilizează un model digital 3D inteligent al unei clădiri pentru a recomanda, actualiza și comunica deciziile cu privire la proiect. El livrează moduri mai eficiente de a proiecta și menține dotările pe parcursul duratei de viață a proiectului.

BIM oferă o transparență și vizibilitate îmbunătățită pentru toate părțile interesate, facilitând astfel atingerea țelurilor de afaceri prin cooperare și parteneriat.

Când a intrat BIM în vigoare?

BIM a devenit un proces obligatoriu de achiziție în cazul clădirilor publice în 2016 pentru clădirile cu o valoare peste 5 milioane de lire. Scopul inițiativei este de a reduce capitalul și amprenta ecologică a procesului de proiectare și construire prin muncă în colaborare cu industria construcțiilor.

Gama de produse Fernox și complianța cu BIM

Fișierele BIM sunt disponibile în gama TF1 Filter și oferă dimensiuni, conexiuni de tubulatură, greutăți și date despre caracteristicile produsului pentru a permite accesarea facilă pentru specificatori și ingineri pentru a se conforma cu BIM.

TF1 Omega+ Filter