Fernox sărbătorește 60 de ani în 2024. Fiind prima companie de tratare chimică a apei din lume, în ultimele șase decenii, Fernox a fost în mod constant lider în industria sistemelor de încălzire – de la pionieratul utilizării substanțelor chimice, testarea efectuată și tehnologia filtrelor, până la menținerea sistemelor de încălzire și regenerabile eficiente din punct de vedere energetic.

Născută într-un moment de inspirație al inginerului german Peter Muetzel, Fernox a evoluat exponențial de-a lungul anilor către ceea ce este astăzi: o companie globală care își aplică cunoștințele pe piața locală, pentru a oferi o gamă largă de tratamente chimice ale apei și filtre atât pentru sistemele de încălzire tradiționale, cât și pentru cele regenerabile. Acest lucru se datorează capacităților sale extinse de cercetare și dezvoltare și unei echipe de oameni de știință și ingineri dedicați, care lucrează pentru a aduce soluții inovatoare pe piață. Exemple recente includ filtrul premiat TF1 Sigma HP și lichidul de transfer termic HP-EG.

Fernox este angajată de mult timp în formarea instalatorilor și ucenicilor; continuă să militeze pentru tratarea corectă a apei și implementarea proceselor de bune practici din industrie; și, de-a lungul anilor, a văzut cum eficiența energetică și impactul asupra mediului au crescut în importanță pe agenda globală și în Regatul Unit.

Acum, în cel de-al 60-lea an, Fernox privește cu entuziasm lansarea de noi produse și tehnologii, activitățile menite să mențină legăturile cu clienții și continuarea colaborării cu parteneri de caritate. Pe lângă acestea, Fernox va continua, de asemenea, să se concentreze pe sprijinirea instalatorilor, inclusiv investirea în facilitățile de instruire deja cuprinzătoare și impresionante, pentru a îmbunătăți această resursă valoroasă atât pentru generația actuală, cât și pentru cea viitoare.

„Suntem atât de mândri să sărbătorim o etapă atât de incredibilă”, a declarat Ernie McDonald, director la Fernox. „60 de ani de succes și un viitor măreț înainte, cu o mulțime de inovații în curs de dezvoltare și activități interesante pentru a sărbători aniversarea de diamant. Deși este important să privim înapoi și să recunoaștem tot ceea ce am realizat, pentru echipă, în acest an, totul este într-adevăr despre viitor – și rămânem complet dedicați agendei eficienței ecologice.”

 Pentru informații suplimentare, vizitați: www.fernox.ro

Country