Politica de sustenabilitate

Angajamentul nostru de a oferi responsabile social și ecologic procesele de fabricație și politici este un element fundamental al strategiei de creștere globală Fernox. Viziunea noastră este de a fi un lider în domeniu și de a inova în zonele de siguranță, sănătate și mediu pentru a livra impact mic de carbon, de înaltă calitate, de vârf pe piață produsele de tratare a apei, care sunt proiectate pentru a reduce consumul de energie și emisiile cu efect de seră generate de sistemele de încălzire centrală interne si comerciale.

Fernox R&D și site-uri de fabricație sunt compatibile cu toate reglementările aplicabile și fac obiectul unui audit independent și acreditate de organizații precum BSI, KIWA, BELGAQUA, EST. Fernox situri sunt înregistrate în următoarele sisteme de management:

  • ISO 9001 Sistemul de Management al Calitatii (QMS)
  • Sistemul de management de mediu ISO 14001 (EMS)
  • OHSAS 18001 pentru sanatate si securitate ocupationala (OH&S)

În plus, sunt fabricate produsele Fernox, distribuite, utilizate, și reciclate sau eliminate într-un loc sigur, securizată și mod durabil. Calitatea si integritatea produselor noastre sunt verificate cu ajutorul robust, și dacă este cazul, industrie specificate seriile cum ar fi MAREA BRITANIE BuildCert.