Cum se reduce zgomotul cazanelor

Ce provoacă cazan zgomot?

cea mai comună cauză a cazanul de zgomot, de asemenea cunoscut ca verificä ‘kettling’, este depunerea de calcar în termen de la schimbătorul de căldură din cazan. Această condiție este agravat dacă magnetite este de asemenea prezent în sistem, ca această combină cu calcarul pentru a forma o mult mai greu depozit.

Ce depozitele sunt bune izolatorilor, este izolarea parțială de la schimbătorul de căldură suprafață care poate determina încălzirea neuniformă și zgomotul de bătaie veți auzi. Alte depozite pot include oxid namol, nisip si caramida praf. Înlocuire a unui cazan poate perturba moale de epurare și slăbiți sedimentele în alte părți ale sistemului, cauzând aceste contaminanti pentru a fi transportate de către sistem apă și re-depus în schimbătorul de căldură. Aceeași problemă poate apărea ca urmare a ratelor debitului circulator înlocuire dacă modificați.

Cazanul zgomote pot fi de asemenea cauzate de probleme mecanice în cadrul sistemului de încălzire central. Aceasta ar putea include incorectă a arzătorului de gaze presiunea sau debitul, Termostat defect, sau piesa turnată defecte.

Unde este zgomot din?

Dacă ați verificat cazanul dumneavoastră pentru defecte mecanice și au găsit totul pentru a fi în stare bună de funcționare apoi puteți deduce că zgomotos cazanul se datorează depunerile de calcar de pe schimbătorul de căldură.

În acest caz, zgomotul auziți este legat direct de condens sau implozia rapida de abur în apă. Se dezvoltă de fierbere localizate pe suprafața calcarul depozit, care creează mici bule de abur. Este această mișcare de bule care creează zgomotul de bătaie cum lasă o suprafață de depozit și circulă pe sistemul de încălzire central.

Ce sunt soluțiile?

Fernox Cazan amortizorul de zgomot F2 poate fi utilizat pentru a reduce dimensiunea de abur și bule de aer care formularul pe un schimbător de căldură. Acest lucru este realizat prin reducerea tensiunii superficiale a sistemului apa care înseamnă numai bulele mici sunt capabile de a forma și de aceea asociat zgomotul este semnificativ larma se diminua. Cu toate acestea, acest produs nu va rezolva cauzele care stau la baza si prin urmare o full system curățați trebuie efectuată la prima ocazie.

în sisteme care sunt mai putin de zece ani, un acid pe baza suprafețelor poate fi utilizat pentru a îndepărta depunerile în sistem. Fernox DS40 de curățare a sistemului de în mod selectiv dizolvă depunerile de calcar fără a ataca metalele de obicei în sistemele de încălzire centrală.

Sistemele mai vechi care au fost martor netratat pentru perioade lungi de timp pot avea scurgeri existente care sunt temporar înfundat cu coroziune reziduuri. Instalatii cu o istorie a radiatorului eșecuri de coroziune acid nu trebuie sa fie curatate, ca alte radiatoare sunt susceptibile a fi profund coroziune puțuri sau perforatii completă.

Instalatiile mai vechi totusi, poate fi îmbunătățită prin dispersarea de acumulare. Vă recomandăm pH neutru aspiratoare Fernox suprafețelor F3 sau agent de curățare Powerflushing Fernox F5, urmată de spălarea cu apă curată. Aceasta va elimina depunerile de namol.

O dată de epurare a fost eliminat din instalatii mai vechi, este recomandat calcarului este efectuată pe un circuit de dimensiuni mici, inclusiv cazanul. Pentru a face acest lucru, toate radiatoarele trebuie izolate după care sistemul poate fi îndepărtat calcarul cu ajutorul agentului de acid Fernox DS40 de curățare a sistemului de. Aceasta trebuie apoi neutralizate cu ajutorul Sistemul Fernox Poloniu pentru eliminare în siguranță la o golire stricată. După curățare, întregul sistem trebuie să fie spălate cu apă de la robinet înainte de tratarea cu Protectorul Fernox F1 pentru a elimina cauzele un cazan zgomotos.