Când ar trebui să fie utilizate în lichid filtru+ Protector un sistem de încălzire?

Lichid filtru+ Protector trebuie utilizate numai în combinație cu un filtrul sistemului în linie, care poate capcana si sa contina reziduuri din sistem înainte de a safe demontare.

Este ideală pentru utilizarea în cazurile în care un sistem a fost anterior curățate sau spălate dar ulterior nu a fost protejat în mod adecvat astfel încât continuarea coroziune a avut loc. Este de asemenea adecvat pentru sisteme cu design necorespunzătoare sau debit redus care face dificil de curățare convenționale. Lichid filtru+ Protector permite purjarea permanente și colectare a sistemului de resturi. Tratamentul niveluri trebuie controlate anual ca parte a unui program de întreținere și service pentru a asigura protecție completă.

Când am doza cu amortizorul zgomot cazan F2, nu am nevoie de asemenea să utilizați un protector Fernox?

Da, Fernox Cazan amortizorul de zgomot F2 este proiectat pentru utilizarea cu orice Fernox protector.

Ar trebui să fie lăsată permanent în sistemul cu Protector F1 sau lichid filtru+ protectorul și înlocuite sau completate în același timp.

Ce este lichid filtru+ Protector?

Aceasta este o tehnologie inovatoare, pachet de inhibare universal care utilizează inhibare dovedite calitati de protectorul Fernox F1 cu un activ de dispersie.

Această formulă unicat este conceput pentru a detecta, ridicați și furniza magnetice si non- resturile magnetic pentru a o în- filtrul sistemului de linie.

Pot folosi protectorul Fernox F1 sau lichid filtru+ Protector în sistemele vechi?

Protectoarele Fernox sunt adecvate pentru utilizarea la sistemele de toate vârstele. Cu toate acestea, ar fi avantajos să curățați și spălați sistemul cu agent de curățare Fernox F3 pentru a demonta nămolurilor înainte de a adăuga protectorul F1.

Alternativ, Fernox universal lichid filtru+ Protector poate oferi nămol și reziduuri la un existente în filtru de linie sau un filtru nou instalat TF1, în timp ce protejează sistemul împotriva coroziunii formarea suplimentare.

Scurgere Fernox Sealers poate fi utilizat în combinație cazanele?

Da, toate Fernox scurgere internă sealers, precum Fernox pastă pentru asigurarea filetelor de scurgere F4, sunt sigure pentru utilizarea cu cumul și alte conținut mic de apă cazane.

Acestea nu va bloca supapele sau ventilație. Pastă pentru asigurarea filetelor de scurgere F4 Express este recomandată pentru toate sisteme sub presiune ca acest pot fi adăugate în 30 secunde prin un radiator, umplere buclă sau Fernox TF1 Filtru, fără a avea nevoie pentru a goli sistemul.

Este sigur pentru a goli apa de încălzire centrală pe apa simbetei?

Ar trebui să numai sistemul de încălzire centrală de golire apă în nenorocita aia de drenare a apei sau o fosa septica ,.

Sistem drenaj niciodată apă în canalizare sau apa de ploaie gullies rutier ca aceste treceți direct în râuri. Niciodată nu turnați apă de la un sistem de încălzire centrală pe gradina sau peluza.

Cât timp va fi protectorul Fernox F1 sau lichid filtru+ Protector ultima?

În mod normal un tratament va ultima durata de viață a sistemului dar un control anual pentru a determina dacă mai departe dozarea este necesar este recomandată.

Dacă sistemul este golit, va trebui să fie re-tratate cu încă o doză completă de protector. Puteți verifica dacă sistemul este dozele corespunzător cu ajutorul unui kit de testare a protectorului Fernox.

Pot supradoze cu protectorul Fernox F1 sau lichid filtru+ Protector?

Nu, overdosing nu este în detrimentul sistemului. Este important sa se asigure ca exista suficiente protector este prezent în sistem.

Există un kit de testare și un serviciu de testare postale pentru a verifica protectorul de concentrare. Consultați Kitul de testare protectorului produs fișa de date pentru îndrumări suplimentare.