360° Curățați

  • șase etape simple
  • Oferă protecție viitoare de coroziune
  • îmbunătățește performanțele de curățare generală
  • crește eficiența pe termen lung de un filtru

îmbunătățește performanțele de curățare generală —

să fie mai productivi on-site:

Clientul probele efectuate de către personal autorizat constată că utilizând o combinație de un sistem filtru, Fernox suprafețelor F3 și Fernox lichid filtru+ Protector productivitatea on—site a fost maximizată.

Mărește eficiența pe termen lung de un filtru —

păstrează pe curățare:

Fernox lichid filtru+ Protector conține o o formulă specială de dispersie care detectează și ascensoare reziduuri care circulă în cadrul sistemului înainte de livrarea lor la un filtru pentru colectarea și sigur demontare.

Oferă protecție viitoare de coroziune —

împiedică defalcare sistem:

Fernox lichid filtru+ Protector conține inhibitor de vârf pe piață, Fernox F1, care oferă protecție permanente dovedită pentru întregul sistem împotriva scară și coroziune.

Când?

Nou și instalațiile existente pot beneficia de avantajele

Fernox 360° Curățați*:

  • Când Fernox Test de apă sistem indică este necesara tratarea
  • Atunci când proiectarea sistemului necorespunzătoare sau joasă ow tarife înseamnă o curățare temeinică este mai dificil să se ajungă
  • Când legislația sau reglementări se aplică: Partea L a cladirii de reglementare membre ca toate noile sisteme instalate în Anglia și Țara Galilor trebuie tratată cu un agent de curățare chimică, inhibare și în zonele cu apă cu duritate de 200ppm o scală reductor trebuie de asemenea montate.

Date?

Recent experimente cu un număr de carcasa sociale nou Instalatiile de cazan a aratat ca prin utilizarea procesului Fernox 360° Curățați era posibil, in anumite imprejurari, pentru a reduce timpul necesar la doar 30 minute pentru Fernox suprafețelor F3/F5 să rămână în sistem.**